Nordic Swan voor non-food

Nordic Swan.

Papier, wasmiddelen, batterijen, kantoorapparatuur en matrassen; het zijn een aantal van de producten waarop u het Scandinavische milieukeurmerk Nordic Swan tegenkomt - ook in Nederland.

Wereldwijd zijn er zeker 600 bedrijven die producten, gecertificeerd met Nordic Swan, verkopen. Het milieukeurmerk Nordic Swan is het officiële milieukeurmerk in Scandinavië. Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland en IJsland certificeren en ontwikkelen criteria voor Nordic Swan.

In Nederland wordt er nog weinig promotie gemaakt voor dit keurmerk. Maar er zijn steeds meer Scandinavische bedrijven die hun producten met het Nordic Swan label op de Nederlandse markt brengen. Ook zijn er Nederlandse bedrijven die Nordic Swan voeren op de producten die ze exporteren naar Scandinavische landen.

Milieukeur en Nordic Swan maken vaak gebruik van elkaars criteria. Net als bij Milieukeur en Europees Ecolabel hebben de criteria van Nordic Swan betrekking op de hele levenscyclus van een product of dienst: van grondstoffen, energieverbruik tot schadelijke stoffen en afval. Ook de Nordic Swan criteria helpen bedrijven verantwoorde keuzes te maken over duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Energiezuinige computers, laptops en monitoren

Acer P191W - Meer info & bestellen.

Acer P191W
aanschaf: € 189,=


Meer info & bestellen

Samsung SYNCMASTER 931BW - Meer info & bestellen.

Samsung SYNCMASTER 931BW
aanschaf: € 239,=


Meer info & bestellen

Hewlett packard W2007 - Meer info & bestellen.

Hewlett packard W2007
aanschaf: € 239,=


Meer info & bestellen

Acer P223W - Meer info & bestellen.

Acer P223W
aanschaf: € 299,=


Meer info & bestellen

Genoemde prijzen kunnen aanbiedingen zijn, waar op=op voor geldt. Beschikbaarheid en prijzen zijn derhalve onder voorbehoud.