Contact

Vragen over energielabel voor woningen?

U hebt de meestgestelde vragen en uitleg over het energielabel gelezen, maar hebt toch nog een vraag hierover? Neem dan contact op met ëën van onderstaande instanties.

  • VROM (Energielabel) / Postbus 51: 0800-8051 (gratis)
  • Milieu Centraal geeft praktische milieu-informatie voor consumenten. Op de site staat ook een persoonlijke milieutest, ontwikkeld door de Consumentenbond en met tips van Milieu Centraal, waarmee u kunt nagaan hoe milieuvriendelijk u bent
  • Belangenorganisatie voor eigenwoningbezitters Vereniging Eigen Huis
  • Overweeg je om over te stappen van energieleverancier? Vergelijk dan het aanbod van verschillende energieleveranciers en let met name ook op speciale aanbiedingen en/of acties! Op Energieactie.net staat een overzicht van de huidige acties.

Vragen over energielabel voor uw auto?

Mocht u na het lezen van deze pagina over het energielabel voor autos nog vragen hebben, kijk dan eens op de website van ANWB.

  • Het energielabel voor uw auto wordt uitgevoerd door het ministerie van Verkeer en Waterstaat: contactgegevens ministerie van V&W.
  • Voor gratis advies, vragen en informatie kunnen ANWB-leden op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur bellen met de ANWB Auto Advieslijn, op telefoonnummer (070) 314 50 00.

Vragen over energielabel voor apparaten?

Mocht u na het lezen van deze pagina over het energielabel voor apparaten nog vragen hebben, kijk dan eens op de website van Milieu Centraal. Als u dan nog vragen hebt, kunt u Milieu centraal bellen. De medewerkers van de Milieu Centraal Informatielijn (0900-1719) staan u graag persoonlijk te woord op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. De kosten bedragen € 0,15 per minuut. U kunt ook een e-mail sturen.

Vragen over energielabelhulp.nl?

Hebt u vragen over energielabelhulp.nl zelf, dan kunt u contact opnemen met de initiatiefnemer van deze site door een mailtje te sturen naar info@energielabelhulp.nl.

Ravike Concepts - Webdesign | Video | Consultancy
Til Brugmanplantsoen 58
2525 ZZ Den Haag

Website: Ravike.nl
Contact: info@ravike.nl
Telefoon: 070-7520116